Tjänster

Vi erbjuder ett brett sortiment av konsulttjänster gällande projektering av prefabricerade betongprodukter till alla typer av byggindustriföretag i Sverige & EU, med spetskompetens gällande balkonger, skalvägg och plattbärlag.

KONSTRUKTION

HANSSON & VRETHED AB BYGGKONSTRUKTION 01

Vi kan konstruera och dimensionera alla typer av konstruktioner inom husbyggnad. Även om vår expertis ligger inom betongkonstruktion så kan vi även hantera stål- & trädimensionering. Vid framtagning och dimensionering av de prefabricerade konstruktioner vi ritar använder vi, förutom handberäkningar, moderna & pålitliga beräkningsprogram av senaste standard som följer senaste framtagna normer och krav som myndigheterna ställer. Primärt verktyg är Strusofts FEM-Design och Winstatik program men vi använder också CAE-programmen utvecklade av Eurocode Software AB.

PROJEKTERING

under construction HANSSON & VRETHED AB BYGGKONSTRUKTION

Vi projekterar alla typer av prefabricerade betongelement med undantag av förspända produkter. Vi framställer de ritningar och digitala filer som kunden kräver till respektive produktion, så som montageplaner, detaljritningar, armeringsritningar, tillverkningsritningar och maskinfiler. Vi arbetar med effektiva Autodesk baserade 3D-program, både med egenutvecklade applikationer samt applikationer från t.ex. Strusoft och IDAT. Vi strävar starkt efter att skapa nära relationer, vara lätt tillgängliga och att hålla de leveranstider vi utlovat inom ramen för uppdraget!

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig med ditt projekt!

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy